Д- р Катя Бончева е уважаван столичен лекар- педиатър, който ползва за себе си и препоръчва на своите малки и големи пациенти Божественият крем на DORFEYA.

От половин година д- р Бончева ползва за себе си и своето семейство този продукт и изрази своето възхищение от него, което ни мотивира да ви информираме и да заснемем кратък видео материал с нея!
Вижте как възхитителната лекарка- любимец на софийски деца и техните майки споделя своите предпочитания за бяла козметика. Тя казва, че е заменила с БОЖЕСТВЕНИЯ КРЕМ всички козметични продукти, които по- рано е ползвала и днес той е неин фаворит!

С крема на ДОРФЕЯ доктор Бончева се е отървала от проблемите, които е имала по- рано: много чувствителна, суха и опъната зряла кожа, малки бръчки и други неудобства, които много съвременни градски жени изпитват.
Доктор Бончева от сърце препоръчва нашия продукт за ползване от чувствителни детски кожи, както и за всички, които имат рани, херпеси, слънчеви и механични изгаряния, кожни раздразнения от всякакъв характер ( акне, псориазис, екзема, стрии, белези, обриви), хемороиди, ставни болки, шипове, артрит, ревматизъм, спортни травми, гръбначни и мускулни болки.

Кремът е подходящ за всички типове кожа, особено за чувствителна, както за мъже, така и за жени и за хора на всякаква възраст, защото има натурален и изключително чист състав. Съдържащото се в продукта органично масло от българска роза и масло от иланг- иланг прави този крем наистина панацея за всякакви проблеми, включитено и енергийни блокажи в четвъртия енергиен център- чакрата Анахата, която често страда от липса на любов. Синергичното действие на базовите масла кокос, ший, сладък бадем, зехтин е подсилено от апитерапевтичните компоненти- пчелен восък, пчелен мед и прополис. Добавеният витамин Е, подкрепен от маслото от невен, лавандуловото етерично масло, органичното розово масло, здравеца, хвойната и кедровото масло допълват богатия лечебен състав на този уникален продукт, с който може да заместите целия си козметичен рафт от скъпи серуми, кремове и мехлеми.
Помислете само колко много място спестявате в чантата си за морето или планината, особено, ако имате дете?!

Гордеем се с този продукт, който от 5 години заема ТОП място в личния козметичен шкаф на много български лекари, терапевти, звезди и обикновени жени.
Вижте повече за крема тук: 

Вижте видео- материала с д- р Бончева по- горе!