Дни като днешния се повтарят изключително рядко- веднъж на 180 години. Числата имат перфектна симетрия, огледални са – 22.02.2022. Прочетена наобратно датата е като огледално отражение.
Двойката е символ на дуалността- добро и зло, голямо и малко, хаос и хармония. Към кое ще се наклони везната на нашата съдба- това е изцяло в наши ръце и плод на нашето въображение и способност да мечтаем, както и на умението ни да реализираме своите желания, чрез правилни действия.
Такива дати като днешната носят името палиндром. В превод от гръцки- път, който назад отново се повтаря от “дромос”( път) и “палин”- назад, отново.
Палиндром се среща и в езика- при определени думи, които прочетени отляво- надясно и отдясно- наляво са едни и същи. Например такива са думите и изразите на български : бял хляб, още нещо, ангел легна, боб, око, капак, няма тамян, алена фланела, както и изрази : “аз обичам мач и боза” и други.

КАКВО ДА ПРАВИМ ДНЕС И ЗАЩО?

22.02.2022 година е 22- ри лунен ден, следователно има 8 двойки в тази дата. Осмицата е е числото на кармата и символ на безкрайността. Следователно след днешния ден, при правилни действия от наша страна, съдбата ни може да се преобърне. Трябва да бъдем внимателни, обаче със своите думи и действия, защото Кармата може да намали кармичния дълг или да го увеличи. Направете всичко възможно днес да не критикувате никого, да не проявявате завист, злоба или каквито и да било други негативни емоции. Нашият живот и този на цялото общество може да се преобърне към по- добро. Това е най- силната дата не само в настоящата година, но и в цялото столетие. Именно затова днес трябва да мечтаем смело, рационално и да заложим своите желания, които да се опитаме да осъществим, стъпвайки на подходящи упорни точки. Нека пожелаем всичко, за което някога сме мечтали и да допуснем, че проблемите ни с лекота могат да се разрешат. Нека повярваме!

Ние от D’Orfeya ви предлагаме следната последователност от действия, които да приложите днес:

1. Нека изпишем своите желания с червен химикал на лист, а не на компютър. Духовният свят, а след него и материалният ще чуят нашите желания, които е добре да прочетем на глас днес. Задължително е писането на ръка, а не на лаптоп или мобилен телефон. Ръкописното изписване има специално въздействие върху нашето подсъзнание, където се пази ключа към сбъдването на всички наши блянове. Нека всичко написано не е във вреда на някой друг, нека написаното не накърнява и божествените закони. Ако не знаете кои са те, спокойно се обърнете към Библията, където десетте Божи заповеди реално набелязват правилата, които е добре да следваме в живота си. И нека никога не забравяме, че всяко наше действие винаги има своите последствия. Затова заложете само такива мечти и последващи ваши действия, които не противоречат на морала. Включете всичко, което бихте искали да се реализира тази календарна година, а защо не и в живота ви в глобален план.

2. Преди да подходите към прочитането на желанията си, задължително отворете вратата към Бога с казването три поредни пъти на молитвата “ОТЧЕ НАШ”, за чиято специална сила подробно ще разкажем в друга наша статия.

Ето я молитвата “Отче наш” на български. Ако решите да я научите на старославянски ( вибрацията също е много силна), както и други мощни молитви, следете нашата страница във Фейсбук тук.

“ Отче наш, Който си на небесата! Да се свети Твоето име, да дойде Твоето Царство, да бъде Твоята воля, както на небето, така и на земята. Хлябът наш насъщни, дай ни днес и прости нам дълговете ни, както и ние прощаваме на нашите длъжници; и не въведи нас в изкушение, но избави ни от лукавия, защото Твое е царството, и силата, и славата, сега и завинаги, и во веки веков. Амин! ”

3. Прочетете своите желания с абсолютното намерение те да придобият реална форма. Не забравяйте, че вие имате силата да променяте своя път. За това свидетелстват всички езотерични учения. Единствено важни са правилните стъпки. Най- подходящият момент от деня за прочитане на написаното е 22 часа и 22 минути. Вибрацията на словото по принцип и конкретно в този момент е огромна!

4. Завършете своя ритуал на вълшебството чрез мислена или най- добре словесна благодарност към Твореца за възможността да сте тук и да чертаете своя път. Недвусмислено повярвайте, че ще ви бъде дадено и че Бог ви чува сега.

Ако смятате, че тази статия е полезна, моля, споделете я с вашите близки и приятели! Може да помогнете на някой, който има нужда от нея точно сега.

Мечтай смело днес – 22.02.2022 година!