Когато ни налегне грип или настинка, много от нас посягат към разтворимите прахчета от аптеката, съдържащи ТОКСИЧНИЯ ПАРАЦЕТАМОЛ. Така постъпвах и аз преди 25 години до момента, в който не разбрах, че парацетамолът е толкова токсичен, колкото арсеника и това е становище на уважаван руски токсиколог с над 30 години стаж!!!! Не знам защо уважавам руснаците и им вярвам доста повече отколкото на американците, но това е една друга тема за друг разговор.
Парацетамолът затлачва работата на черния дроб и силно интоксикира, макар и илюзорно в началото да дава лечебен ефект, така че, приятели, подходете разумно и се доверете на Природните лечебни помощници, които да подпомогнат имунната система в период на провокация от страна на грипа. Всички се досещаме, че съвременните грипове съвсем не са природно нещо, а “прекрасни” изфабрикувани от хора в лаборатории щамчета, които направо ни разбиват на съставни части, особено, ако вибрацията ни е на ниско ниво.

Споделям с Вас едно подсилващо тялото ЖИВО смути, което ще подпомогне организма за добра имунна реакция, защото е витаминозна бомба, съдържаща супер- храни, билки, адаптогени и продукти от натурален произход, които доказано се използват от Човечеството с положителен краен резултат.
Заповядайте рецептата за СМУТИ ПРИ ГРИПНИ СЪСТОЯНИЯ !!!
– 1 чаша рукола ( или друга зеления по избор);
– сериозно парче джинджифил ( колкото един пръст);
– 1 банан;
– 1 нар ( изцеден на сок);
– 1/2 ч.лъж. спирулина;
– 1 суп. лъж. сок от бъз:
– 30 капки клеева тинктура;
– 1 суп. лъж. мед ( стевия на прах);
– 1/2 ч. лъж. котешки нокът на прах ( от био- магазините);
– 1/2 ч. лъж. куркума.
– щипка мащерка, смляна на прах.
Блендирате и зареждате вълшебната лечебна смес в кристална мандала.
Програмирайте напитката преди да я изпиете с думите: ” Донеси ми крепко здраве, сила и енергия да направя всичко, за което съм Тук!”
Не се плашете от зеления цвят на смутито от снимката, ще видите, че всъщност това е много приятна вечеря. И действително при грип и настинка е добре да пропуснете вечерята, да наблегенте на прясноизцедените плодови сокове, топли чайове и леки зеленчукови супи, изкючвайки за 2- 3 дни животинските продукти от менюто си.
И още един съвет от мен- включете молитва и лека медитация в ежедневието, за да очистите организма на ниво фино тяло.
Може да намерите различни молитви в секция МОЛИТВИ и СЛОВЕСНИ ФОРМУЛИ на блога ми.

Бъдете здрави!