Защо продуктите на Д’ОрФЕЯ са толкова ефективни и с доказано антиейдж действие.

Продуктите на Д’ОрФЕЯ атакуват кожните изменения и в дълбокия и в повърхностния кожен слой. Затова, дългосрочно те имат ефикасно действие при застаряваща и загубила красотата си кожа!

Ние ползваме много висок клас съставки, например ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА, включваща два компонента- ВИСОКОМОЛЕКУЛНА ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА, действаща на кожната клетка отвътре- навън и СРЕДНОМОЛЕКУЛНА ХИАЛУРОНОВА киселина, действаща на кожната клетка отвън- навътре.

Благодарение на тази смес от два компонента, молекулата на нашите продукти действа, както на повърхността на кожната клетка, така и навлиза в дълбочина!

Освен това, използваме специфична консистенция на продуктите, както например при кремовете ( дневен и нощен). Те са гел- кремове, а не просто кремове! Молекулата им позволява дълбоко попиване и запечатване на влагата в кожата.

Тези детайли позволяват максимално дълбоко и ефективно проникване на активните съставки и буквално възстановяват разрушената кожна структура.

Всичко това прави нашите кремове, серуми, нощна маска с видим ефект.

Да, те са с натурален състав, но и силно регенериращ ефект! Това са специални продукти и заради технологията на използваните активни съставки, които са  скъпи и работят отлично. Ние не правим компромис с нищо.

Това е много различен продукт, от този, който може у дома да си разбъркате от подобни натурални съставки, изписани върху етикета ни. В този продукт има наука, модерна технология, освен естествена структура на компонентите.

     Достатъчни ли са козметичните продукти, за да изглеждаме млади?

За да сте младолики и да имате красива кожа, съвсем не е достатъчно само да се мажете с подходяща за вас, добра козметика!

Има още някои важни елементи, които е добре да се изпълняват редовно в живота ви.

И тъй като ние от DORFEYA обичаме здравето и комплексната грижа за красотата, споделяме нашите топ 7 компонента за млада кожа. Последователността в изброяването им не е по ред на значимост :

  1. Масажи
  2. Здравословна питателна храна
  3. Спорт ( активно движение)
  4. Йога и релаксация
  5. Цел и мотивация в живота
  6. Работа с духа
  7. Пътувания из красиви природни места.

      Сега ще се спрем само на масажите, а следващите точки ще разгледаме в продължението на статията.

          Защо са важни масажите?

Нужно е да правите редовни масажи на вашето лице! Те са важен компонент на ежедневната поддръжка и са един от начините за обгрижване на дермалния кожен слой ( където са бръчките). Все едно правим физически упражнения за мускулите на лицето.

Масажите, които собственоръчно си правим всяка вечер или сутрин, работят върху мускулите под дермата. Това е основния фитнес за вашата кожа!

Може да използвате за вашия ежедневен масаж два наши топ- продукта- Божествен крем и Маслен елексир 3 в 1.

Божествен крем- топ продукт на DORFEYA

Маслата, които влагаме в продуктите за масаж са студено пресовани, скъпи, от най- висок клас. Всичките им полезни качества, за които може да прочетете навсякъде в интеренет са наистина съхранени. Защото, ако не се внимава с термалната обработка на толкова чувствителни продукти, те губят свойствата си и е възможно въобще да не действат по начина, който се очаква. Просто стават мъртви.

Ще забележите малки капсулки в Божествения крем. Те веднага се стопяват при поставяне върху кожата. Това е пчелен восък, при това натурален и необработван на висока температура.

Масленият елексир 3 в 1 съживява повяхналата кожа по съвсем естествен начин. Той е 100% натурален и висококонцентриран продукт, който може да се добавя в Подмладяващия крем за тяло, за да обогати формулата му, или да нанесете една капка като хайлайтър след поставяне на крема за лице, или капка по краищата на косата, за да излекувате сухите крайчета.

Има множество приложения, защото е мултифукционално олио, с което спасявате сМаслен елексир 3 в 1 "The secret garden"ухата кожа, както и всеки тип кожа в критични моменти.

Лимфатичните масажи са нашия фаворит, защото се грижат за почистването на дермалния слой от токсини и застояли течности, влошаващи здравето и вида на кожата. Няма начин една по- зряла кожа да изглежда добре без масажи. Това установих от своите изследвания.

В ютюб може да разгледате различни масажни техники за действие върху дермалния кожен слой. Ето една лесна:  https://youtu.be/NoMz5fzRGV0

Японките са жени, които ежедневно масажират лицето си. Те използват знание, предадено им от техните баби.  В поредица от статии ще споделяме с вас някои интересни техни навици, които им помагат да остават вечно млади.

Но преди да се разделим, нека ви разкажа за едно хубаво, енергетично въздействащо правило, което взаимствах от страната на изгряващото слънце. Там жените, които са майсторки в грижата за лицето си, казват всеки път преди да поставят храна в устата си : “ Приемам това с благодарност”. И слепят двете си длани пред сърцето- жест, характерен за Изтока.

На японски “ Итадакимасу.”

Това изразява признателност, а за японците тя е много важна за постигането на красота! Подобна мудра имаме и в йога практиката. Тя хармонизира целия организъм и балансира работата на сърцето, алкализирайки тялото.

Благодарете всеки ден на кожата си, докато я напоявате с питателната козметика на ДОРФЕЯ- своеобразна храна за красота!

И нека това стане ваш сакрален ритуал, всеки път докато нанасяте своите козметични еликсири! 

Вижте разликата, отделяйки време за благодарност и любов, която дарявате на самата себе си!

“ Итадакимасу!”

  • Може да се консултирате на телефона на ДОРФЕЯ БЪЛГАРИЯ за избор на продукти за своята кожа /0890 564646/ или да направите запитване по мейл: dorfeya.ltd@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *