Навлизайки в началото на новата учебна година, всеки родител с надежда отправя своята молитва- всичко с образователната система да остане нормално, за да могат децата ни спокойно да ходят на училище. Загрижено наблюдавахме миналата година по време на ковид- карантината как те стават невинна жертва на налудничавите карантинни мерки, които вече при доста от тях доведоха до психологически изкривявания и откровени патологии. Ще има ли щети от глобалния експеримент, наименован КОВИД- 19 върху нашите деца и дали можем да допуснем тoй да продължи да окипазява психиката им? Това са все риторични въпроси, ненуждаещи се от отговор.

Какви са травмите върху психиката на най- младите?

Десоциализацията, която при подрастващите и без това е все по- чест проблем, страх и несигурност при напускане на дома, всевъзможни други фобии и хипохондрични залитания, завишени хигиенни мерки, граничещи с лудост, довели при някои и до алергични състояния в резултат на премиване на ръцете, кожни проблеми заради ползването на огромни количества дезинфектанти.

Не на последно по значимост място бихме могли да изтъкнем- тревогата на всеки съзнателен родител, който е наясно с вредата от прекомерната употреба на технологичните джаджи.

Ние се оказахме неспособни да редуцираме времето за престой на учениците пред техническите пособия. По- продължителния престой пред таблет, лаптоп и мобилен телефон, вместо в компанията на техни връстници и по- възрастни роднини, от които има какво ценно да се научи е доказано, че вреди на нервната система на нашите наследници.

Започнахме като мислещи хора да си задаваме един съвсем логичен въпрос: тази война към кого е насочена- дали неин обект не е най- голямата ни ценност- нашите деца ?!

Темата за конспирацията става все по- логична тук и сякаш децата ни се оказват в нейния епицентър- в ролята на едни изнасилени души, носещи маски и лишени от възможността да виждат най- естественото нещо, даващо близост и човешка топлинаусмивката.

Маската, както се оказва исторически е добре забравен атрибут на робството, където нямаш право на глас, нито правото да изразиш емоция. Маскираните хора губят своята индивидуалност и се формоват като еднотипни индивиди, с упоени от медийна пропаганда умове, претопени в обща маса, обработена грижливо със средствата на НЛП( невролингвистичното програмиране).

Древният принцип “ Разделяй и Владей” се надушва във всеки аспект на медийната пропаганда. Той почти успя да обърка психиката и на мнозина възрастни с критично мислене. А какво остава за нашите деца?!

Ако запитаме психолози, те със сигурност биха казали, че докато човек подраства критичното мислене още се формира, а психиката, която и без това в детска и тийнейджърска възраст е най- уязвима, сега бива “натегната” още повече заради един от способите за манипулация на масите- вменяването на чувството за вина. Вина в какъв аспект? На децата ни включително беше забранено да излизат, да се събират със своите по- възрастни роднини. Те бяха задължени да се грижат и да отговарят за здравето и сигурността им, което е изключително голям товар с огромна доза отговорност. Никъде в природата младите не се лишават или саможертват заради по- зрелите и възрастните индивиди.  Това е крайно противоествествено и трябва да знаем, че в бъдеще може да се окаже бомба със закъснител, чието тиктакане бавно, но сигурно ще донесе своите щети върху психичното здраве на подрастващото поколение. От нашата позиция зависи да направим нещо, за да върнем баланса.

Направените анализи доказаха, че носенето на маска не предпазва от корона вирус и други заразни заболявания, но още по- зле, води до хипоксия- намалено съдържание на кислород в организма и най- вече в мозъка, а тя от своя страна прави човека неадекватен, лесно податлив на въздействия и манипулации, което с особена сила важи за един млад организъм. В такива моменти вменяването на вина и страх е същинско престъпление и чудовищна форма на насилие, а от месеци сме свидетели точно на подобни отключващи реплики, играещи ролята на думи- спусъци за масова хипноза в медийното пространство: “зараза”, “смърт”, “опасност”, “заплаха”, “ не е разрешено”, “ не се позволява”, “ограничения”, “режим”, “ отговорност” и т.н. И всичко това, след като е напълно известно, че със сигурност хората не умират от корона вирус и целенасочено се плаща добра парична сума, ако на който и да е починал ( от неговата си диагноза) бъде лепнат етикет, че е диагностициран с ковид.

 

Кой има интерес да се променя световната реалност?

Зад всичко това стоят корпоративните интереси на няколко фамилии, шепа хора, взимащи решение за живота на почти 7 милиарда човека. Толкова наброяваме днес жителите на планетата Земя. Целенасочените опити на тази световна върхушка да редуцира населението на Земята не са прикрити по никакъв начин. За това говори още през 2010 година корпоративния магнат Бил Гейтс: “ Ваксинирането може да намали световната популация, която е 7 млрд. жители и върви към 9 млрд. Ако се справим наистина добре с производството на нови ваксини, както и здравеопазването, бихме могли да намалим с може би 10-15% човешката популация.”…. Това са чудовищни думи….И още Гейтс казва: “ Само геноцид може да спаси света.”

“Филантропът и спасител на света” налага стерилизацията на милиони жени в Африка чрез ваксинация. Негово дело е полиомиелитната епидемия в Индия, където са парализирани 500 хиляди деца. Негов е приносът за производството на ГМО продукти със стерилизиращо действие. А световната пандемия, предречена от него още през 2018 г. днес е факт.

Целите му звучат фанатично, диктаторски и направо граничат с фантастика, но някой ден, той ще се опита да ги наложи и вече се говори за квантова татуировка като форма на ваксинация. Споменават се РНК- ваксини като средство за препрограмиране на имунните ни системи.

Тези цели на господарите на света са свързани с получаването на лидерство в селското стопнаство, енергетиката, технологиите. Мултинационалният бизнес на Гейтс в САЩ усилено работи по много от всички тези проекти, които скоро ще видят бял свят.

Промиването на мозъци чрез финансово облагодетелстваните медии, вселяването на страх, вменяването на вина, разделянето на обществеността на лагери, отклоняването на вниманието на обществото с дребни политически борби и много други са все способи, които от десетилетия подготвят хората, приспивайки вниманието им.

Но да се върнем към децата- нашето бъдеще.

Каква е ИСТИНАТА?

Предлага се децата ни да учат във виртуални лагери, които са новата форма на принудително робство. Не е ли това акция, която ще ги направи модерни роби, уж под предтекста, че са опасни за възрастните? Противопостяването на хората вътре в едно семейство звучи като филм с елементи на хорър. Младите са заплаха за старите- децата са опасни за своите баби и дядовци, които са именно онези, най- много милеещи за тях. Нашето умение да наблюдаваме световните събития и да навържем цялата мозайка е от съществено значение тук.

Подкопаваща подмолна форма на обществена манипулация особено силно ще забележим върху децата ни. Смразяващите психологически последствия от нея вече вибрират във въздуха. Това е изключително погрешно и ние като съзнателни хора сме длъжни да се противопоставим на мерските на СЗО, чиито основни финанси постъпват от компаниите на Гейтс- маските и дистанцията на обществени места са само началото. Това са реална психологическа атака, която ще бъде последвана от принудително ваксиниране. Задайте си въпроса не е ли това абсолютна репресия и диктатура?! Не е ли хоум- офиса същински енергиен вампиризъм в онези конкретни случаи, когато е задължителноналожена форма на работа отвкъщи, а не доброволен избор?! Задайте си въпроса следва ли ние да допускаме всичко това да се случи под носа ни?! 

Какво предстои?

Дигитализация на документите за самоличност, възможност за пътуване, само, ако имаме поставена ваксина, възможност за правене на бизнес само при изпълнение на редица изисквания, наложени авторитарно, както и ред други изисквания, които през държавната институция няма да можем да прескочим.

Каква е заплахата, която застрашава най- невинните жители на планетата ни- нашите деца? Масова ваксинация, а може би и последващо чипиране. На първо време децата ще могат да ходят на училище само с гривна- чип.

Тук можем да си спомним за биологичния експеримент с двете жаби. В единия експеримент жабата се поставя в съд с вряща вода и тя моментално изскача от него, докато в другия случай жабата бива поставена в хладка вода и тя бавно и постепенно, с плавно увеличаване на температурата свиква с по- високите градуси, към които се адаптира, докато в един момент буквално се сварява и няма никаква възможност да излезе от врящата вода. Направете сами извод дали тази нова световна и в частност наша държавна политика не е аналогична.

Нашата свобода е наше изконно право, а трябва да сме особено чувствителни, когато става въпрос за децата ни!

Да предадем собствената си свобода доброволно- това е синоним на небивала глупост, ала нямаме право да предадем децата си, именно ние, от които се очаква да се грижим за тях, да предусещаме и да ги браним, това е наш свещен дълг!