Безплатна доставка за всички поръчки над 100лв.

За нас

Сертификати за качество и доброволчески тестове

Ние сме Д’ОрФЕЯ

Д’ОрФЕЯ е производител на бутикова натурална козметика, която ще ви очарова с качество и цена!

Нашият екип включва специалисти, доверяващи се на българските традиции в познанието за билките, научните открития и новости в производството на козметика от висок клас, холистичните практики за здраве, енергийните методи за лечение и самоизцеление.

Целта ни е да ви предоставим използването на безопасни продукти със сертификат за качество, чиито ефекти са доказани! Те лесно ще ви върнат към младостта!

С Д’ОрФЕЯ вие спестявате пари и получавате гаранция за постигане на резултати!

Нашите продукти, създадени с много любов, преминават през редица доброволчески тестове, преди да решим да ги одобрим за сертифициране. Избираме различни групи потребители- от различна възраст, социален статус, различно ниво на замърсяване на средата, в която живеят, различен начин на живот, а някои от тях и с дерматологични проблеми и алергии.

Очакванията ни относно качеството на продуктите са надминати! Надяваме се да удовлетворим и най- взискателната категория потребители.

Горди сме, че всичките ни продукти:

 • не са тествани върху животни;
 • са със 100 % натурален състав или с почти 100% натурален състав;
 • са без парабени, силикони, фталати, феноксиетанол, изкуствени аромати;
 • са подходящи за чувствителна кожа;
 • фабрика в България! Подкрепете българското производство!
 • некомедогенен състав

УВ- продукта ни за лице Слънцезащитен крем за лице против стареене с 50 SPF ( UVA, UVB) “Тайната градина” е много специален, защото е:

без хомосалат и октокрилен
не е нужно премахване вечер преди сън
ви предоставя максималната защита – 50 SPF( UVA,UVB )

При нас ще откриете още:

 • кристалотерапия
 • йога
 • медитация и релаксация
 • пилатес и спорт.
 • нумерология
 • регресионна терапия

ЗА ИМЕТО:

Името ни е съчетание на D’ Or( златен, от злато) и “ФЕЯ”- легендарно, приказнокрасиво и добро свръхестествено същество, притежаващо възвишена духовност и специални способности.

Подобно на феите, нашата вяра и магично намерение ще се въплътят у вас, посредством чудесните ни продукти, знания, съвети и идеи, така че скоро да забележите вашето естествено ново сияние, красота, млада кожа и свежа енергия.

D’Orfeya е синоним на чудна, светла и специална сила, тя е вашият паспорт към златната енергия на феите, мъдростта и красотата на едно по- високо стъпало.

Готови ли сте да допуснете чудесата във вашето ежедневие ?!

ДУХОВНАТА СТРАНА НА D’Orfeya:

“D’Orfeya” е идея, която следва космогоничните закони.

Ние имаме за цел да ви дадем и идеи за постигането на вътрешна хармония и спокойствие. Здравето и осъзнатостта ви са първата стъпка към това. Именно те са наш приоритет. Изграждането на връзка с духа ви е процес, който изисква време и труд, правилна литература и подходяща среда на общуване.

Присъединете се в групата ни във FB, за да виждате идеи и съвети за по- добър живот.